hjemmeside til billige penge – 1495 kr.

billigt webdesign fra Enkelt Web

Billigt webdesign som er til at betale.

Billigt webdesign til til små eller mellemstore virksomheder, en forening eller lign. Mangler du eller i en hjemmeside til overkommelig pris, så er denne løsning måske noget for dig / jer. Det er en af landets billigste priser for en hjemmeside. 1495 kr.

Og ikke nok med det er billigt, så går det også stærkt. Denne løsning er en skabelon som er lavet i forvejen og alt du skal gøre er at sende os tekst, billeder og andre medier, og så opsætter vi hjemmesiden til dig / jer. Det tager ca. 1 dags tid.

Et par få klik og din nye hjemmeside er online

Vælg dit design.

Vi sætter det op.

Hurtig Hjemmeside

Og du er online.

Billigt webdesign er vores nemmeste løsning.

Denne løsning er både billig og nem. Du vælger ganske enkelt et af vores flotte webdesigns som du synes passer bedst til din virksomhed og vi opsætter alt for dig på meget kort tid. Vi bruger ca 1 dag fra du har sendt os dine tekster, billeder og andre medier.

Også er du online.

Billigt Webdesign fra Enkelt Web

Billigt webdesign – med E-mail support.

Med denne løsning kan du få support via email. Vi svarer så hurtigt som muligt og hjælper dig med spørgsmål.

Ønsker du telefon support koster det et månedligt beløb på 95 kr. Kontakt os her hvis du ønsker telefon support.

billigt webdesign - E-mail support

Mulighed for tilkøb til din super billige hjemmeside.

Hvis du senere skulle ønske at din hjemmeside skal kunne lidt mere end det som følger med i pakken, så kan du tilkøbe ekstra funktioner til din hjemmeside hos os. Se under punktet Tilkøb til hjemmesider hvad vi kan hjælpe med og hvad det koster under priser.

Tilkøbs muligheder til billigt webdesign

HUSK HOSTING!

Billigt webdesign kræver stadigvæk et domæne & et webhotel.

Husk at du skal have domæne, webhotel og hvis det er et .dk domæne skal du også betale til DK Hostmaster. Du kan enten vælge at få din hjemmeside liggende hos os eller du kan købe det hos en anden hosting udbyder som eksempelvis Simply eller One.com. Vi anbefaler Simply hvis du vælger en anden udbyder end os.