Community site? Hvad er det?

Community site til salg

Et community site er ligesom Facebook, bare i mindre skala. Det er en hjemmeside hvor man kan oprette bruger profiler som selv kan opdatere deres profiler. Og det kan bruges til meget forskelligt.

Vi nævner her et par eksempler på community sites.

En annonceportal eller et datingsite.

Community site som annonce portal.

Ønsker du at starte en annonce portal som eksempelvis polterabendfyn.dk ? (Prøv at kigge på siden under alle annoncer). Hvor du kan sælge annoncepladser til andre erhvervsdrivende og dine kunder selv kan oprette og rediger deres annoncer med information, billeder, video m.m.

Hos enkelt web skræddersyer vi community sites. Vi opretter oprettelses formularer med de info felter du ønsker dine kunder skal kunne indtaste. Vi kan lave det hele. Simpel info felter, upload af billeder og filer, google maps integrering og meget mere.

Community site som dating hjemmeside.

Kunne du tænke dig at lave dit eget dating bureau på nettet? Det kan vi også lave for dig. Med et community site fra Enkelt Web vil dine kunder kunne oprette dating profiler med info om navn, alder, bopæl, vægt, højde m.m. og de vil kunne uploade billeder og video. Hvis du har specielle ønsker til din dating hjemmeside, så finder vi på en løsning.