Grafik fra Enkelt Web

Grafik – Grafisk arbejde, kært barn har mange navne.

Grafik er mange ting. Det kan være logo design, plakat, en folder eller visitkort. Vi kan lave alt indenfor grafik hos enkelt web og har mange års erfaring med Adobe Photoshop.

Grafik er mange ting. Her er et par eksempler.

Grafik kan være et logo design.

Logo Design.

Et logo er meget vigtigt når du skal starte virksomhed. Det er dit kendemærke og det skal være et som folk husker. Vi laver logo design for kun 1495 kr. hos enkelt web. Og vi designer indtil du er tilfreds.

Plakater og flyers er også grafik.

Plakater/Flyer Design.

Bliv set på gader og stræder med en fed plakat eller en fed flyer. Plakater og flyers er i bund og grund det samme. Eneste forskel er størrelsen. Enkelt web laver alle størrelser fra A6 til A1 til kun 995 kr.

Grafisk arbejde - en flot folder.

Folder Design.

Foldere eller brochurer kan bruges til at præsenter dine produkter, informere om et event eller noget helt tredje. Vi laver foldere/brochurer i alle størrelser og antal sider. Kontakt os for et tilbud.

grafik - unik kalender design.

Kalender Design.

Få lavet en unik kalender til dine ansatte. Det er en god måde at promoverer din virksomhed på. Eller få lavet en fræk kalender til autoværkstedet med smukke kvinder eller mænd. Eller noget helt tredje. Vi kan lave det hele.

Roll uå flag og også grafik.

Roll up Design.

Et roll up banner er nemt at have med på messer, markeder eller andre events. Det kan rulles op og ned og er nemt at have med i firmabilen. Det kan også være et godt blikfang i dine lokaler.

Visitkort.

Visitkort

Visitkort er en nem og professionel måde at gøre opmærksom på sig selv eller ens virksomhed. Og et unikt design er endnu bedre, så du skiller dig ud fra mængden. Vi designer visitkort til kun 695 kr.

Du kan også få samlede pakker.

Hos enkelt web kan du også få samlede pakker indenfor grafisk arbejde. Står du og skal bruge eksempelvis et logo, et visitkort og en folder som passer sammen i designet, så kan vi lave det for det.

Det samme gælder med alle vores produkter og ydelser. Kontakt os for at få et tilbud

Vi anbefaler lasertryk.dk når du skal ha trykt dit grafiske arbejde.
Facebooktwittermail