Lej en hjemmeside.
Når du lejer en hjemmeside hos os bliver vi din partner og du får tilknyttet en webmaster / kontakt person som står til rådighed for dig eller din virksomhed.

Lej en hjemmeside! Det er nemt og overskueligt.

Lej en hjemmeside hvis du gerne vil hurtigt i gang, men ikke har det store budget. Enkelt Web lejer hjemmesider ud til KUN 495 kr. om måneden. Det er da et meget overskueligt beløb på månedsbasis ? ikke sandt?

Når du lejer en hjemmeside hos os, er det os der hoster din hjemmeside (dit webhotel, domæne og DK hostmaster) og det koster 1145 kr. om året. MEN vi trækker så også første måneds abonnement fra det beløb. Beløbet er for at indkøbe webhotel, domæne og DK hostmaster og sætte vores webmaster i gang.

Nok om det økonomiske, hvad får du ud af det?:

det får du med når du lejer en hjemmeside hos os.
 • WordPress CMS.
 • Theme Design.
 • Hosting & backup.
 • Tlf/Email Support.
 • Opdatering
 • SEO Simple.
 • Sikkerhedssystem.

Lej en hjemmeside og du får en webmaster.

Hjemmeside pris og billigt SEO Abonnement.
Vi er med dig hele vejen, og når du lejer hos os kan du ringe til os og få telefon support alle hverdage fra kl. 10.00 til 15.00 og over e-mail døgnet rundt.

Der er selvfølgelig fordele ved at leje en hjemmeside fremfor at købe den. Det er lidt ligesom forskellen på at leje et hus eller købe et hus. Ved leje er der en udlejer som står for at vedligeholdelse, og det er det samme hos os. Her kalder vi det bare en webmaster.

 • Løbende SEO (søgemaskine optimering).
 • Rapportering.
 • Opdatering af sikkerhedssystem, plugins m.m.
 • Telefon support.

Flere fordele ved at leje en hjemmeside.

Med et abonnement / leje af en hjemmeside gør vi en stor del af arbejdet for dig. Vi tager simpelthen enten en snak med dig over telefonen eller en samtale over e-mail og udformer i samarbejde med dig, NYT og BEDRE indhold på dine sider og indlæg.

Forskellen på at leje og købe er at vi er din partner når du lejer hjemmesiden hos os, og derfor hjælper vi dig med SEO delen (søgemaskine optimeringen) i modsætning til hvis du havde købt en hjemmeside. Det er på længere sigt noget billigere, men der skal du også selv stå for opdatering, SEO tekster, søgemaskine optimering m.m.

I de gode gamle dage var internettet og hjemmesider ikke så tidskrævende at sikre som de er idag. Men cyber kriminalitet som hacker angreb, identitets tyveri m.m. gjort det noget vanskeligere. Det udvikler sig dagligt og der er hele tiden nye udfordringer med hensyn til hacker angreb som truer ens sikkerhed, men ved leje af en hjemmeside sørger vi for at din hjemmeside altid er opdateret og beskyttet.

Vi udformer en rapport til dig som vi sender hver måned.

Se et par eksempler på hjemmesider vi har lavet her:

Facebooktwittermail