Køb en ny hjemmeside

Køb en ny hjemmeside

Mangler du eller i en ny hjemmeside til enten en virksomhed, forening, klub eller er du blogger? Så er du kommet til det rette sted.

Vi laver professionelle hjemmesider i wordpress og kan være behjælpelige med alt fra design, seo, grafik m.m. – også gør det jo ikke noget at det er til en overkommelig pris.

Man kan købe eller leje hos os. Hvis man ønsker at købe en ny hjemmeside hos os kommer man naturligvis til at eje den.


Ny hjemmeside til kun 4995 kr.

Ny hjemmeside til kun 4995 kr.

Hvis du ønsker at købe og eje din egen hjemmeside er prisen 4995 kr. (det kan betales i rater) og vi er et team der elsker at nørde den så selvom vi ikke er din partner (som vi er i modsætning når man lejer en hjemmeside hos os), så hjælper vi dig igang med både basic seo og tekstforfatning så du kommer godt fra start.

Hvad får du?:

Alle hjemmesider fra Enkelt Web har forside, blog/indlæg side, kontaktformular og 7 undersider, samt social media integration.

Ved køb af en hjemmeside får du også:

  • WordPress CMS.
  • Theme Design.
  • Du ejer hjemmesiden men du står også for hosting og opdatering.
  • Email support.
  • SEO.
  • Sikkerhedssystem.

Hjemmesider vi har solgt:

Lej en hjemmeside:

Du kan også leje en hjemmeside hos os for et månedligt beløb på 495 kr. Så bliver vi din partner og opdater din hjemmeside for dig (det skal du selv gøre når du køber) og vi står også til rådighed over telefonen hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp.

Køb af hjemmeside har kun e-mail support.

Vi kan også hjælpe dig med grafisk arbejde.

Enkelt Web er ikke blot et webbureau. Vi har også grafikere som kan lave alt indenfor grafik. Eksempelvis Logo design, plakater, foldere, kalendere m.m.

Facebooktwittermail