Ofte stillede spørgsmål fra kunder.

Ofte stillede spørgsmål til køb eller leje af hjemmesider.

Vi får ofte de samme spørgsmål fra nye kunder. Vi står altid til rådighed med svar, men har lavet denne liste over ofte stillede spørgsmål. Så kan du måske allerede finde dit svar her.

Hvordan kommer man i gang hos jer?

Du kontakter os enten via vores kontaktformular eller ringer til os. Så tager vi en snak om dine ønsker og vi sender dig et tilbud. Vi har standart priser, så du oplever ikke pludselige ekstra gebyrer og lign. Alt vil blive beskrevet i en mail til dig før vi går igang.

Hvad er det med webhotel og domæne?

Det er noget enhver hjemmeside skal have for at kunne eksistere.

Et webhotel er der alle filer (tekster, billeder, video m.m.) ligger. Det er plads man lejer enten af os eller af en anden udbyder. Lidt ligesom at have et box-it rum i det virkelige liv.

Domænet er adressen (www.dinhjemmeside.dk) som folk skriver i browseren.

Du kan enten leje dig ind hos os eller en anden udbyder. Vi tager 1145 kr. om året som svarer til 95,50 kr. måneden.

Skal jeg selv levere tekster og billeder?

Som udgangspunkt ja! Vi designer din hjemmeside, men mange tror at der følger tekst og billeder med i det. Det gør der ikke, da det er en ligeså stor opgave som selve hjemmesiden. Hvis du ikke selv ønsker at skrive dine tekster, så kan vi gøre det for dig som tekstforfatter.

Hvis du ikke har nogen billeder, anvender vi billeder fra eksempelvis www.pxhere.com. Det er en portal for fotografer som stiller deres billeder til rådighed, kvit og frit.

Dog er det bedst at du selv skriver tekster, da du ved bedst. Vi kan efterfølgende hjælpe dig med at gøre dem SEO venlige hvis du ønsker det. Det samme med billeder. Det er bedst du selv tager dem eller får en fotograf til det. Vi kan anbefale vores gode ven Allan Falk.

Kommer jeg højt op på Google med jeres SEO?

Ja! Det gør du. Men den slags tager tid og man kommer ikke højt op med det samme. Hvis man vil højere op med det samme, kræver det at man anvender AdWords/Google Ads som koster mange penge. Vi laver basic SEO på alle hjemmesider. Men hvis man vil højere op på Googles søgemaskine løbende kræver det at man har avanceret SEO abonnement.

Er det bedst at leje eller eje en hjemmeside?

Det kommer an på mange ting. Det er lidt ligesom et ejet hus eller en lejelighed. Når man lejer en lejelighed er der en vicevært som ordner evt. skader i din lejelighed. Det er der også når du lejer en hjemmeside hos os. Så følger vi med og hjælper dig når der skal opdateres og vedligeholdes. Hvis man ejer et hus skal man selv stå for skader på sit hus. Det er det samme hvis man køber en hjemmeside hos os. Så er det ens eget ansvar at vedligeholde hjemmesiden. Dog kan vi også kontaktes hvis der skulle opstå problemer. Og vi hjælper dig med det, selvom det er en købt hjemmeside. Det er ligesom at ringe efter en VVSèr eller lign.

Hvor lang tid tager det ?

En standart hjemmeside tager en uges tid. Efter vi har snakket med dig om dine ønsker til din hjemmeside sender vi et udkast. Og herefter er der så rettelser. Her er det op til dig hvor hurtig du er til at svare på vores spørgsmål til dine rettelser. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra kl. 8.00 til 14.00. Vi ringer også til dig for at få godkendelse af rettelser, så jo hurtigere du svarer, jo bedre.

Min hjemmeside skal kunne meget mere?

Vi har allerede flere avanceret hjemmesider såsom:

Men vi kan også lave mange andre special hjemmesider. Kontakt os også finder vi en løsning.

Facebooktwittermail