Søgemaskine optimering – Det skal du ha!

Søgemaskine optimering

Søgemaskine optimering (også kaldet SEO) er en jungle og et stort og langvarigt arbejde. Men det betaler sig også i længden. Hos Enkelt Web er vi nørder, og elsker at gøre vores produkter bedre og bedre.

Alle hjemmesider og webshops får simpel og grundlæggende SEO når man køber eller lejer hos os, men får at få bedre resultater kræver det også mere arbejde. Derfor tilbyder vi også avanceret SEO som kan få med et abonnement på 995 kr. om måneden.

Teknisk og Onpage SEO.

SEO er mange ting. Der skal være teknisk SEO som er alt det som “ligger bagved”. Det er tags, alt beskrivelser, meta beskrivelse m.m. – Også er der onpage SEO som er alt det man ser såsom tekster, billeder m.m.

Løbende opdatering er vigtigt ved arbejde med SEO.

Linkbuilding er en også en vigtig ting ved søgemaskine optimering. Det er en af de ting som skal gøres hele tiden. Man skal hele tiden have andre til at linke til ens hjemmeside, produkter, indlæg eller andet. Det skal man for at komme højere op på Googles søgeresultater, og der er et hav af muligheder. Det kan kræve at man er lidt kreativ for at få de vigtige links. Vi mener at man som minimum skal have 3-5 nye links om måneden.

Søgemaskine optimering er ligesom en god bog.

Indhold på ens hjemmeside er MEGET VIGTIGT! Man kan sammenligne det med en god bog. Ens tekster skal fange dine kommende kunder, og ligesom man ikke kan lægge en god bog fra sig, skal man sørge for at folk bliver på ens hjemmeside. Derfor skal dine tekster være velskrevet, grammatisk korrekt og man skal ikke bare springe over hvor gærdet er lavest. Det kræver arbejde.

Rapport fra måned til måned.

SEO kræver meget ekstra arbejde. Så hvis du hellere vil koncentrer dig om din virksomhed, så kan du få enkelt web som samarbejdspartner. Vi tilbyder at lave den del af arbejdet i din virksomhed, så du kan lave mange af dine andre opgaver. Vi sørger for at din hjemmeside hele tiden bliver optimeret. Tekster bliver skrevet og omskrevet hvis de ikke lever op til Google´s mange krav som også ændre sig hele tiden.

Du kunne vælge den nemme læsning og købe Google Adwords, men det er en dyr fornøjelse. Vi laver dit SEO arbejde for kun 995 kr. om måneden, hvilket er en af branchens billigere løsninger. Du får en rapport hver måned hvor vi beskriver hvad vi har lavet for dig.

Eksempler på hjemmesider som har avanceret SEO abonnement hos os:

Facebooktwittermail