Tekstforfatter - Få gode SEO venlige tekster fra Enkelt Web

Tekstforfatter – Få lavet gode SEO tekster hos os.

Tekstforfatter er en god partner. Det er vigtigt at have godt/dybdegående indhold på sin hjemmeside hvis man ønsker at komme højere op på Google.

Det viser at du er professionel og mener det seriøst.

Tekstforfatter? Hvorfor få dem skrevet hos os?.

Du kan naturligvis vælge at skrive dine tekster selv. Alle har jo lært grammatik i folkeskolen. Og hvis man bruger lidt tid på at læse sine tekster igennem og rette for fejl, så er det fint. MEN på nettet er det en lidt anden fremgangsmåde man bruger, end det er med pen og papir. Det er så vigtigt på nettet at man får søgemaskine optimeret sin hjemmeside. Uden optimering og godt indhold kommer man ikke særlig langt.

Det tager tid.

Som minimum skal en side indeholde min. 300 ord. I gamle dage kunne man bare skrive de ord man ønskede at blive fundet på når folk brugte søgemaskinerne. Men den går ikke i dag. Faktisk bliver man straffet hvis man gør den slags. Hvis du springer over hvor gærdet er lavest “straffer” Google ens hjemmeside og man bliver anset som useriøs og ikke-sikker.

Det tager tid at skrive tekster til ens hjemmeside og der skal rettes til, ændres og tilføjes. Det skal der for at vise der er aktivitet på ens hjemmeside. Hvis du hellere vil bruge tiden på andet, kan vi hjælpe dig med det. Og det er billigt. 1 kr. pr ord faktisk.

Det mere tekniske.

Når det drejer sig om tekster på nettet er det som tidligere beskrevet IKKE som med pen og papir. Der er en del tekniske ting som spiller ind. Hvis du ligger mærke til det det bruger vi ikke så mange kommaer. Det er der en grund til. Google kan godt li at der er en god læsbarhed. Det virker “åbenbart” bedre med punktummer end med kommaer.

Vi bruger et program som siger hvornår det ser godt ud og hvornår det ikke gør. Overskrifter er også vigtige og skal indeholde de ord som man gerne vil blive fundet på. Det samme gælder generelt med hele teksten på ens side. Men man må hellere ikke overdrive. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Tekster under billeder spiller også en rolle og interne links og eksterne links spiller ligeledes en rolle.

Se også vores avanceret SEO abonnement her

Facebooktwittermail